Tips & tricks voor verkopers

Voor we beginnen…

Wat verwachten wij van de verkopers?

  • Correcte weergave van het te verkopen product
  • Correcte afhandeling na de verkoop

Dit platform is er gekomen op de vraag van vele voetbalouders. Kinderen groeien dan ook zeer snel, waardoor de ouders vaak achterblijven met kleren die soms nauwelijks gebruikt zijn. Wij geven hier de mogelijkheid om die op een makkelijke manier te verkopen. Wij rekenen wel op een eerlijke en faire verkoop.

Registreren als verkoper

Ga naar http://voetbalspullen.be/my-account/ en vul het formulier in. Duid de optie ‘Ik ben een verkoper’ aan. Vul de resterende vragen in en je kan meteen aan de slag.

Het dashboard

Dit is de pagina waarop alle informatie staat met betrekking tot de producten die je te koop hebt gesteld, je huidig saldo, etc. Hier kan je ook je gegevens aanpassen of geld afhalen. Je vindt de link naar het dashboard altijd terug in de rechterbovenhoek.

Geld opvragen

Wanneer de verkoop van je product is afgerond zal je het bedrag virtueel ontvangen. Dit kan je dan ook van je account naar je eigen rekening overschrijven. Dit kan door middel van een bankoverschrijving of paypal. Bij een bankoverschrijving kan dit tot 2 dagen duren. Via paypal proberen wij dit op de dag zelf te doen. Als je hier vragen over hebt kan je altijd contact opnemen via het formulier op http://voetbalspullen.be/contact/ of door een mailtje te sturen naar info@voetbalspullen.be.