Over ons

10897901_10204792490325929_6724613438155670140_nVoetbalspullen.be is een initiatief van Sport Concepts, de vzw achter o.a. voetbalstages.be. Hierbij bieden we een platform voor de aan-/verkoop van tweedehands voetbalartikelen. Voor onze voetbalstages kopen we altijd heel veel t-shirts, ballen, gadgets etc. aan. Een deel van deze artikelen worden echter nooit gebruikt. Deze niet gebruikte voetbalspullen bieden we ook via dit platform aan.

De voetbalstages worden georganiseerd door Thomas Deckers. Thomas is al van jongs af aan actief aan het voetballen, en is reeds 10 jaar voetbaltrainer. Hij heeft ervaring opgedaan met trainingen bij de allerkleinsten tot de senioren. Ook is hij in het bezit van een trainersdiploma van VTS en is hij heel gepassioneerd bezig met voetbal. Als organisator is hij de eindverantwoordelijke en zorgt hij voor de selectie van de meest geschikte trainers voor alle kampen.

De rechterhand van Thomas is zijn neef Dean Pynaerts! Dean heeft als trainer reeds 8 jaar ervaring en is momenteel trainer en coördinator Middenbouw bij Sporting Vremde.
Dean gaf reeds training aan alle leeftijden tussen 5 jaar en 16 jaar en werkte al op verschillende voetbalkampen intensief mee! Zelf is Dean ook actief voetballer bij de eerste ploeg van Sporting Vremde. Als coördinator staat hij in voor alle praktische zaken. Bij vragen en problemen is hij ook steeds uw aanspreekpunt.